//:makaron po chińsku z bambusem w sosie słodko-kwaśnym
- porcja makaronu pełnoziarnistego
- puszka bambusa
- pół słoika sosu słodko-kwaśnego
- łyżka sosu sojowego
- makaron gotujemy
- bambusa wrzucamy na patelnię, lekko podsmażamy
- dodajemy sos słodko-kwaśny i podduszamy
- wrzucamy do tego ugotowany makaron i mieszamy
- na sam koniec dodajemy sos sojowy
Łatwizna chińszczyzna :)
**********************************************************************************************
A tak siedzimy i uczymy się historii <3
Też się tak lubię uczyć!
OdpowiedzUsuńI lubię makaron z tym sosem :D
Ja lubię Twoje tytuły.
OdpowiedzUsuńI taki ryż bez ryżu.
Pysznie!
Hah, to urocze, dziękuję :*
UsuńA ja zjadłabym prawdziwy ryż po chińsku, mm:D
OdpowiedzUsuńSzalona jesteś :D Świetny jest ten twój ryż :D
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie. Muszę kiedyś spróbować, oczywiście bez ryżu ;)
OdpowiedzUsuńNo oczywiście :D Co to by za chińszczyzna była wtedy :D
UsuńŚwietne danie. Moje smaki :D
OdpowiedzUsuńmakaron czy ryż - bez różnicy :D
OdpowiedzUsuńlubię takie dania
Haha dokładnie :)
UsuńO, chińszczyzna ! Mój chłopak byłby zachwycony ;)
OdpowiedzUsuń